• Υψηλής Ποιότητας Παροχές

  Υψηλής Ποιότητας Παροχές

  Η διαρκής επαγγελματική ανησυχία για συνεχώς βελτιούμενες υψηλής ποιότητας παροχές, μας οδήγησε στη δημιουργία του εξειδικευμένου τμήματος ενοικιάσεως λιμουζίνων και αυτοκινήτων με οδηγό, για VIP υπηρεσίες μετακινήσεων.

 • Μέγιστη Πολυτέλεια

  Μέγιστη Πολυτέλεια

  Η εταιρεία έχει εξυπηρετήσει με επιτυχία, συνέδρια, πολιτιστικές και γαμήλιες εκδηλώσεις, VIP transfers κλπ.

 • Άριστες Υπηρεσίες Ενοικίασης

  Άριστες Υπηρεσίες Ενοικίασης

  Η εταιρεία Excellent Luxury Car & Bus Services με το σύγχρονο στόλο που διαθέτει και το άρτια καταρτισμένο team οδηγών προσφέρει, άψογες υπηρεσίες ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων και λεωφορείων σε όλη την Ελλάδα.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Θέλοντας να σας προσφέρουμε τα πιο πολυτελή αυτοκίνητα και λεωφορεία προς ενοικίαση, σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας όπως, Αθήνα Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική δημιουργήσαμε δίκτυο με τα πιο πολυτελή αυτοκίνητα και λιμουζίνες. Με ασύγκριτο επίπεδο επαγγελματισμού, δημιουργήσαμε μια μοναδική αγορά για τους διαλεχτούς πελάτες μας με πολυτελή αυτοκίνητα και ιδιωτικές λιμουζίνες, μια εισαγωγή στην πολυτελή μετακίνηση, στον πιο θεσπέσιο τρόπο ζωής!

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό επιθυμεί να ξεπεράσει σε ποιότητα οποιαδήποτε εμπειρία που μπορεί να έχετε, κάτι που αποδεικνύεται εύκολο αν σκεφθείτε την ιδιαίτερη προσοχή που δίνεται στην παραμικρή λεπτομέρεια, γεγονός που χαρακτηρίζει τον τρόπο εργασίας μας. Αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε με την μέγιστη πολυτέλεια, πέρα απο οτιδήποτε είχατε ποτέ φανταστεί.

Θέλετε προσφορά για μία Λιμουζίνα, ένα Minibus ή ένα Πούλμαν; Τηλεφωνήστε μας άμεσα στο 2310.280800 ή 2310.685097