• Υψηλής Ποιότητας Παροχές

  Υψηλής Ποιότητας Παροχές

  Η διαρκής επαγγελματική ανησυχία για συνεχώς βελτιούμενες υψηλής ποιότητας παροχές, μας οδήγησε στη δημιουργία του εξειδικευμένου τμήματος ενοικιάσεως λιμουζίνων και αυτοκινήτων με οδηγό, για VIP υπηρεσίες μετακινήσεων.

 • Μέγιστη Πολυτέλεια

  Μέγιστη Πολυτέλεια

  Η εταιρεία έχει εξυπηρετήσει με επιτυχία, συνέδρια, πολιτιστικές και γαμήλιες εκδηλώσεις, VIP transfers κλπ.

 • Άριστες Υπηρεσίες Ενοικίασης

  Άριστες Υπηρεσίες Ενοικίασης

  Η εταιρεία Excellent Luxury Car & Bus Services με το σύγχρονο στόλο που διαθέτει και το άρτια καταρτισμένο team οδηγών προσφέρει, άψογες υπηρεσίες ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων και λεωφορείων σε όλη την Ελλάδα.

ΤΑ ΝΕΑΣ ΜΑΣ

H Excellent Services εμπλουτίζει τον στόλο της!

13/01/2013

Τον Δεκέμβριο του 2012, η εταιρεία παρέλαβε το νέο MERCEDES SPRINTER 519 CDI, VIP CLASS - LIMO, 20 θέσεων, εξοπλισμένο με TV-LCD, ψυγείο, πανοραμικά τζάμια, γυάλινη ορoφή, ξύλινες επενδύσεις, φωτισμούς LED-RGB και bucket δερμάτινα καθίσματα. Το συγκεκριμένο πολυτελές minibus, που είναι από τα πιο σύγχρονα που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην Ευρώπη, παρουσιάστηκε και στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA.

Τον Ιανουάριο του 2013 προστίθεται στον στόλο της εταιρείας ακόμη ένα minibus MERCEDES SPRINTER 519 CDI VIP CLASS, 20 θέσεων, λευκού χρώματος, με εξοπλισμό παρόμοιο με αυτόν του VIP CLASS LIMO.